Bağlantılı Mutfak Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektroniklere Bir Kılavuz

Bağlantılı mutfak nelerdir? Bağlantılı mutfağın yararları Bağlantılı mutfak aletlerinin türleri Bağlantılı bir mutfak iyi mi kurulur Bağlantılı bir mutfağın maliyeti Bağlantılı mutfaklarda emniyet endişeleri Bağlantılı mutfakların geleceği Mevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Antet Yanıt Bağlantılı mutfak Bağlantılı mutfak, zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen zeki cihazlar ve elektronik cihazlarla donatılmış bir mutfaktır. Akıllı cihazlar Akıllı cihazlar, dahili Wi-Fi bağlantısına haiz olan ve zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen cihazlardır. Mutfak tutkunları Mutfak tutkunları, yiyecek pişirmeye tutkuyla bağlı olan ve yeni tarifler ve teknikler denemekten hoşlanan kişilerdir. Akıllı ev Akıllı ev, zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen zeki cihazlarla donatılmış bir evdir. Ev otomasyonu Ev otomasyonu, tenvir, ısıtma ve emniyet benzer biçimde bir evin işlevlerini zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetlemek için hızla gelişen teknolojinin kullanılmasıdır. II. Bağlantılı mutfak nelerdir? Bağlantılı bir mutfak, zeki telefon, tablet yahut başka bir aygıt kullanılarak uzaktan denetim edilebilen […]

Bağlantılı Mutfak Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektroniklere Bir Kılavuz

Bağlantılı Mutfak: Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektronikler

  • Bağlantılı mutfak nelerdir?

  • Bağlantılı mutfağın yararları

  • Bağlantılı mutfak aletlerinin türleri

  • Bağlantılı bir mutfak iyi mi kurulur

  • Bağlantılı bir mutfağın maliyeti

  • Bağlantılı mutfaklarda emniyet endişeleri

  • Bağlantılı mutfakların geleceği

  • Mevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Antet Yanıt
Bağlantılı mutfak Bağlantılı mutfak, zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen zeki cihazlar ve elektronik cihazlarla donatılmış bir mutfaktır.
Akıllı cihazlar Akıllı cihazlar, dahili Wi-Fi bağlantısına haiz olan ve zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen cihazlardır.
Mutfak tutkunları Mutfak tutkunları, yiyecek pişirmeye tutkuyla bağlı olan ve yeni tarifler ve teknikler denemekten hoşlanan kişilerdir.
Akıllı ev Akıllı ev, zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetim edilebilen zeki cihazlarla donatılmış bir evdir.
Ev otomasyonu Ev otomasyonu, tenvir, ısıtma ve emniyet benzer biçimde bir evin işlevlerini zeki telefon yahut tablet vesilesiyle uzaktan denetlemek için hızla gelişen teknolojinin kullanılmasıdır.

Bağlantılı Mutfak: Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektronikler

II. Bağlantılı mutfak nelerdir?

Bağlantılı bir mutfak, zeki telefon, tablet yahut başka bir aygıt kullanılarak uzaktan denetim edilebilen ve izlenebilen zeki cihazlar ve elektroniklerle donatılmış bir mutfaktır. Bu cihazlar zamandan, enerjiden ve paradan tutum etmenize destek olabilir ve ek olarak hayatınızı kolaylaştırabilir.

Bağlantılı mutfak aletlerinin en yaygın türlerinden bazıları şunlardır:

  • Buzdolapları
  • Sobalar
  • Fırınlar
  • Mikrodalgalar
  • Bulaşık makineleri
  • Kahve makineleri
  • Blenderlar
  • Tost makineleri
  • Hava fritözleri

Bu cihazlar evinizin Wi-Fi ağına bağlanabilir ve bu tarz şeyleri muhtelif uygulamalar kullanarak denetim edebilirsiniz. Bu uygulamaları kullanarak fırınınızı iş yerinizden açabilir, buzdolabınızın sıcaklığını denetim edebilir yahut bulaşık makinenizde bir döngü başlatabilirsiniz.

Bağlantılı mutfak aletleri ek olarak hususi tarifler kurmak, zamanlayıcılar ayarlamak ve ikazlar almak için de kullanılabilir. Sözgelişi, uygulamanızda bir tanım oluşturabilir ve peşinden fırınınızın otomatikman doğru sıcaklığa evvelde ısınmasını sağlayabilirsiniz. Ek olarak aletleriniz için zamanlayıcılar ayarlayabilirsiniz, böylece yanması hikayesinde endişelenmenize gerek kalmaz.

Bağlantılı mutfak aletleri hayatınızı daha rahat ve daha bereketli hale getirmenin mükemmel bir yoludur. Zamandan, enerjiden ve paradan tutum etmenize destek olabilirler ve ek olarak yiyecek pişirme deneyiminizi daha eğlenceli hale getirebilirler.

III. Bağlantılı mutfağın yararları

Bağlantılı bir mutfak, mutfak meraklılarına pek oldukca yarar sağlayabilir, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Kolaylık: Bağlantılı mutfak aletleri, mutfağınızda yiyecek pişmesini, temizlemeyi ve düzenlemeyi kolaylaştırabilir. Sözgelişi, bir tanım için gereksinim duyduğunuz malzemelere bakılırsa bir alışveriş sıralaması kurmak için zeki bir buzdolabı kullanabilir yahut alışveriş yaparken fırınınızı evvelde ısıtmak için zeki bir fırın kullanabilirsiniz.
  • Bereketlilik: Bağlantılı mutfak aletleri zamandan ve enerjiden tutum etmenize destek olabilir. Sözgelişi, siz yokken mutfağınızın sıcaklığını ayarlamak için zeki bir termostat kullanabilir yahut mutfağınız boşken bir döngü başlatmak için zeki bir bulaşık makinesi kullanabilirsiniz.
  • Emniyet: Bağlantılı mutfak aletleri mutfağınızı güvende tutmanıza destek olabilir. Sözgelişi, yangın hikayesinde sizi uyarmak için zeki bir duman dedektörü kullanabilir yahut siz yokken mutfağınızı gözetlemek için zeki bir {güvenlik kamerası} kullanabilirsiniz.
  • Eğlence: Bağlantılı mutfak aletleri, yiyecek pişirme deneyiminize keyifli bir dokunuş katabilir. Sözgelişi, yiyecek pişirirken müzik çalmak için zeki bir hoparlör kullanabilir yahut yiyecek pişirme videoları takip etmek için zeki bir monitör kullanabilirsiniz.
Benzer Konular  Verimli Enerji Ofisiniz için Çevre Dostu Elektroniklerle Yeşil Olun

Bağlantılı Mutfak: Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektronikler

IV. Bağlantılı mutfak aletlerinin türleri

Piyasada birçok değişik türde bağlantılı mutfak cihazı bulunmaktadır, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Buzdolapları
  • Sobalar
  • Fırınlar
  • Mikrodalgalar
  • Bulaşık makineleri
  • Kahve makineleri
  • Blenderlar
  • Besin işlemcileri
  • Hava fritözleri

Bu cihazlar evinizin Wi-Fi ağına bağlanabilir ve bir zeki telefon uygulaması kullanılarak denetim edilebilir. Uygulamayı cihazları açıp kapatmak, ayarları tanzim etmek ve durumlarını takip etmek için kullanabilirsiniz. Birtakım bağlı mutfak cihazları ek olarak kişiselleştirilmiş tarifler kurmak, market alışverişi yapmak ve yemek alımınızı takip etmek için de kullanılabilir.

Seçtiğiniz bağlantılı mutfak aletlerinin muayyen türleri bireysel ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olacaktır. Sadece, seçiminizi yaparken aklınızda bulundurmanız ihtiyaç duyulan birkaç şey vardır. Evvela, mutfağınızın boyutunu ve düzenini göz önünde bulundurun. Seçtiğiniz aletlerin mevcut alanınızla ahenkli olduğu için güvenilir olmanız gerekecektir. İkinci olarak, yiyecek pişirme alışkanlıklarınızı düşünün. Sık sık yiyecek pişiriyor musunuz? Hal böyle olunca, daha kuvvetli ve oldukca yönlü bir alet setine yatırım yapmak isteyebilirsiniz. Üçüncüsü, bütçenizi göz önünde bulundurun. Bağlantılı mutfak aletlerinin fiyatı birkaç yüz dolardan birkaç bin dolara kadar değişebilir. Yeni aletleriniz için ne kadar harcamak istediğinize karar vermeniz gerekecektir.

Bu faktörleri göz önünde bulundurarak ihtiyaçlarınıza en müsait bağlantılı mutfak aletlerini seçebilirsiniz. Bu aletler hayatınızı daha rahat ve daha eğlenceli hale getirebilir ve daha özgüvenli ve yaratıcı bir aşçı olmanıza destek olabilir.

Bağlantılı Mutfak: Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektronikler

V. Bağlantılı bir mutfak iyi mi kurulur

Bağlantılı bir mutfak oluşturmak, bağlamak dilediğiniz aygıt sayısına ve kullanmak dilediğiniz özelliklere bağlı olarak bayağı yahut karmaşa bir süreç olabilir. Bağlantılı bir mutfak kurmada yer edinen temel adımlar şunlardır:

  1. Bağlamak dilediğiniz cihazları seçin.
  2. Lüzumlu yazılımları ve uygulamaları yükleyin.
  3. Cihazlarınızı Wi-Fi ağınıza bağlayın.
  4. Cihazları isteğinize bakılırsa yapılandırın.

Bağlantılı bir mutfağın kurulumu ile alakalı daha detaylı talimatlar için lütfen cihazlarınızın üreticisinin talimatlarına bakın.

Bağlantılı Mutfak: Mutfak Tutkunları İçin Akıllı Aletler ve Elektronikler

VI. Bağlantılı bir mutfağın maliyeti

Bağlantılı bir mutfağın maliyeti, satın aldığınız cihazların sayısına ve türüne bağlı olarak mühim seviyede değişebilir. Birkaç zeki cihaza haiz temel bir bağlantılı mutfak ortalama 1.000 dolara mal olabilirken, bütün son özelliklere haiz tam donanımlı bir bağlantılı mutfak 10.000 doların üstünde bir maliyete haiz olabilir.

Bağlantılı mutfağın maliyetini etkileyebilecek birtakım faktörler şunlardır:

  • Satın aldığınız aygıt sayısı
  • Satın aldığınız aygıt türü
  • Cihazların özellikleri
  • Cihazların markası

Bağlantılı bir mutfağın maliyetinin yalnızca cihazların ilk satın alma fiyatı olmadığını belirtmek önemlidir. Ek olarak kurulum, bakım ve tamir maliyetlerini de hesaba katmanız gerekecektir.

Bağlantılı bir mutfağa yatırım yapmayı düşünüyorsanız, araştırmanızı yapmanız ve değişik perakendecilerin fiyatlarını karşılaştırmanız önemlidir. Ek olarak, satın alma işlemi yapmadan ilkin düşündüğünüz cihazların özelliklerini ve kabiliyetlerini anladığınızdan güvenilir olmalısınız.

VII. Bağlantılı mutfaklarda emniyet endişeleri

Bağlantılı mutfaklar birçok avantaj sunar, sadece birtakım emniyet endişeleriyle beraber gelir. Bağlantılı mutfaklarla ilişkili potansiyel emniyet risklerinden bazıları şunlardır:

  • Veri ihlalleri: Bağlantılı mutfak aletleri, ne pişirdiğiniz, ne vakit pişirdiğiniz ve ne kadar vakit pişirdiğiniz benzer biçimde yiyecek pişirme alışkanlıklarınız ile alakalı oldukca sayıda veri toplayabilir. Bu veriler reklamverenler yahut öteki üçüncü taraflar için kıymetli olabilir ve faaliyetlerinizi takip etmek yahut hatta kimliğinizi çalmak için kullanılabilir.
  • Fena Amaçlı Yazılım: Bağlı mutfak aletleri, tıpkı öteki aygıt türleri benzer biçimde fena amaçlı yazılımlarla enfekte olabilir. Bu fena amaçlı yazılım, verilerinizi çalmak, cihazlarınızı uzaktan denetlemek yahut hatta cihazlarınıza zarar vermek için kullanılabilir.
  • Hackleme: Bağlı mutfak aletleri, tıpkı öteki herhangi bir aygıt türü benzer biçimde hacklenebilir. Bu, bir hacker’ın verilerinize erişmesine, cihazlarınızı uzaktan denetim etmesine yahut hatta cihazlarınıza zarar vermesine imkan tanıyabilir.
Benzer Konular  Görsel Keşif Son Teknoloji Elektroniklerin Derinliklerine Dalış

Bağlantılı mutfağınızı emniyet risklerinden korumak için yapabileceğiniz birçok şey var, bunlardan bazıları şunlardır:

  • Yazılımınızı aktüel tutun: Üreticiler, bağlı mutfak aletleri için tertipli olarak yazılım güncellemeleri yayınlar. Bu güncellemeler, aletlerinizin saldırıya uğramasını önlemeye destek olabilecek emniyet yamalarını içerebilir.
  • Kuvvetli parolalar kullanın: Bağlı mutfak aletlerinizi kurarken kuvvetli parolalar kullandığınızdan güvenilir olun. Kuvvetli parolaların tahmin edilmesi zor olsa gerek ve bilgisayar korsanlarının verilerinize erişmesini zorlaştırır.
  • Emniyet duvarı kullanın: Bir emniyet duvarı, bağlı mutfağınızı yetkisiz erişimden korumaya destek olabilir. Bir emniyet duvarı, yetkisiz trafiğin cihazlarınıza ulaşmasını engelleyebilir ve bilgisayar korsanlarının cihazlarınızın kontrolünü ele geçirmesini önlemeye destek olabilir.
  • Hüviyet avı dolandırıcılıklarına karşı dikkatli olun: Hüviyet avı dolandırıcılıkları, bilgisayar korsanlarının şahsi bilgilerinizi çalmasının yaygın bir yoludur. Hüviyet avı dolandırıcılıklarına karşı dikkatli olun ve güvenmediğiniz e-postalardaki linklere hiç tıklamayın yahut ekleri açmayın.

Bu ipuçlarını takip ederek bağlantılı mutfağınızı emniyet risklerinden korumaya destek olabilirsiniz.

VIII. Bağlantılı mutfakların geleceği

Bağlantılı mutfakların geleceği parlak. Giderek daha çok aygıt bağlandıkça, tüketiciler mutfaklarını dünyanın her yerinden denetim etme imkanına haiz olacak. Bu, yiyecek pişmesini daha kolay ve bereketli hale getirecek ve ek olarak yiyecek planlama ve hazırlama için yeni olasılıklar açacak.

Bağlantılı mutfakların gelecekte evrim geçirmesi beklenen birtakım yollar şunlardır:

  • Daha çok aygıt internete bağlanacak, bu sayede uzaktan denetim edilebilecek ve öteki zeki ev cihazlarıyla entegre edilebilecek.
  • Akıllı cihazlar daha da zeki hale gelecek, kullanıcının tercihlerini öğrenecek, tanım ve yiyecek planı önerilerinde bulunacak.
  • Bağlantılı mutfaklar, uzaktan açılıp kapatılabilen ve kullanıcının alışkanlıklarını öğrenerek enerji israfını önleyebilen cihazlarla daha enerji bereketli olacak.
  • Bağlantılı mutfaklar, yetkisiz erişime karşı koruma elde eden iki faktörlü hüviyet doğrulama ve yüz tanıma benzer biçimde özelliklerle daha emin olacak.

Bu teknolojiler gelişmeye devam ettikçe, bağlantılı mutfaklar giderek daha yaygın hale gelecektir. Tüketicilere geleneksel mutfakların sunamayacağı düzeyde bir refah ve denetim sunacaklardır.

IX.

Bağlantılı mutfaklar, mutfak meraklılarına kolaylık, bereketlilik ve denetim benzer biçimde muhtelif avantajlar sunar. Mutfağınıza zeki cihazlar ve elektronik cihazlar entegre ederek yiyecek pişmesini daha rahat, daha eğlenceli ve daha şahsi hale getirebilirsiniz.

Mutfağınızı bağlantılı cihazlarla yükseltmeyi düşünüyorsanız, araştırmanızı yaptığınızdan ve ihtiyaçlarınıza müsait doğru ürünleri seçtiğinizden güvenilir olun. Birçok değişik bağlantılı aygıt türü mevcuttur, bu yüzden sizin ve hayat tarzınız için iyi çalışacak olanları bulmak önemlidir.

Bağlantılı mutfakların giderek artan popülaritesiyle, bunun kalıcı bir trend olduğu aleni. Daha çok zeki aygıt piyasaya sürüldükçe, mutfağınızda neler yapabileceğinize dair olasılıklar artmaya devam edecek.

Mutfağınızı daha bereketli, kullanışlı ve eğlenceli hale getirmenin bir yolunu arıyorsanız, bağlantılı bir mutfak ne olursa olsun değerlendirmeye kıymet.

Mevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular

S: Bağlantılı mutfağın yararları nedir?

Benzer Konular  Tavana Gömülü Sürükleyici Görseller Gizli Ev Sinema Sistemlerinin Geleceği

A: Bağlantılı bir mutfağa haiz olmanın birçok faydası vardır, bunlardan bazıları şunlardır:

Kolaylık: Bağlantılı mutfak aletleri, uyandığınızda kahve makinesini açmak yahut fırını evvelde ısıtmak benzer biçimde görevleri otomatikleştirerek hayatınızı kolaylaştırabilir.
Bereketlilik: Bağlantılı mutfak aletleri, enerji kullanımınızı izleyerek ve bunu iyi mi azaltabileceğinize dair geri bildirim sağlayarak enerji tasarrufu yapmanıza destek olabilir.
Emniyet: Bağlantılı mutfak aletleri, karbon monoksit sızıntısı yahut yangın benzer biçimde ihtimaller içinde tehlikelere karşı sizi uyararak güvende kalmanıza destek olabilir.

S: Bağlantılı mutfak aletlerinin çeşitleri nedir?

A: Bağlantılı mutfak aletlerinin birçok değişik türü mevcuttur, bunlardan bazıları şunlardır:

Buzdolapları: Bağlantılı buzdolapları yemek stokunuzu takip edebilir ve ne pişireceğinize dair önerilerde bulunabilir.
Ocaklar: Bağlı ocakları uzaktan denetim edebilir, böylece ofisinizden akşam yemeğinizi pişirmeye başlayabilirsiniz.
Fırınlar: Bağlantılı fırınlar otomatikman evvelde ısıtılabilir, bu sayede ısınmaları için beklemenize gerek kalmaz.
Mikrodalgalar: Bağlantılı mikrodalgalar pişirme sürelerinizi takip edebilir ve tarifler sağlayabilir.
Bulaşık Makineleri: Bağlantılı bulaşık makineleri uzaktan çalıştırılabilir, böylece işten eve geldiğinizde bulaşıklarınız pak olabilir.

S: Bağlantılı mutfaklarda emniyet endişeleri nedir?

A: Bağlantılı mutfaklarda birtakım emniyet endişeleri var, mesela:

Bilgisayar korsanlığı: Bağlı mutfak aletleri bilgisayar korsanları tarafınca hacklenebilir ve bu da birinin şahsi bilgilerinize erişmesine yahut aletlerinizi uzaktan denetim etmesine imkan tanıyabilir.
Veri toplama: Bağlantılı mutfak aletleri, yiyecek pişirme alışkanlıklarınız ile alakalı veri toplayabilir ve bu veriler üçüncü taraflara satılabilir.
Gizlilik: Bağlantılı mutfak aletleri konumunuzu ve aktivitenizi izleyebilir; bu da hareketlerinizi takip etmek yahut size reklam göndermek için kullanılabilir.

Bu emniyet endişelerinin bilincinde olmak ve kuvvetli parolalar kullanmak, yazılımınızı aktüel tutmak ve cihazlarınızı yalnızca emin ağlara bağlamak benzer biçimde bağlı mutfağınızı korumak için adımlar atmak önemlidir.

Arin Mustafa, teknoloji dünyasına olan tutkusuyla tanınan bir blog yazarıdır ve woical.com’un kurucusudur. Uzun yıllar süren teknoloji sektöründeki deneyimleri sayesinde, okuyucularına güncel ve kapsamlı bilgiler sunma konusunda uzmanlaşmıştır. Arin, yenilikleri takip ederek, teknolojiye dair derinlemesine analizler yapmayı ve bu bilgileri geniş bir kitleyle paylaşmayı hedeflemektedir.

  • Toplam 131 Yazı
  • Toplam 0 Yorum
Benzer Yazılar

Outdoor Adventures Aktif Yaşam Tarzınız İçin Dayanıklı Çantalar ve Aksesuarlar

Elektronik Cihazlar 3 hafta önce

İçindekilerII. Dış mekanda dayanıklı bir kasa kullanmanın yararlarıIII. Aleni hava dayanıklı kasaların türleriIV. Doğru dış mekan sağlam kasa iyi mi seçilirV. En iyi dış mekan sağlam kasalarGenel SorularYedinci. VIII. Mevzuyla İlgili Sıkça Sorulan Sorular Aleni Hava Maceraları: Aktif Yaşam Tarzları İçin Sağlam Çantalar ve Aksesuarlar Aleni havadayken ekipmanınızı korumak için sağlam kılıflar ve aksesuarlar eğer olmazsa olmazdır. İster yürüyüşe çıkın, talep eder kamp yapın, talep eder balık tutun yahut avlanın, ekipmanınızın tabiat vakalarından korunduğundan güvenli olmanız icap eder. Piyasada oldukca muhtelif sağlam kılıflar ve aksesuarlar mevcuttur, bundan dolayı ihtiyaçlarınıza müsait olanları seçmeniz önemlidir. Sağlam kılıflar ve aksesuarlar seçerken dikkate almanız ihtiyaç duyulan birkaç şey şunlardır: Yapmış olduğunuz aktivitenin türü. İçinde bulunacağınız ortam. Ekipmanınızın boyutu ve ağırlığı. Bütçeniz. Bu faktörleri göz önünde bulundurduğunuzda, dayanıklı kılıflar ve aksesuarlar için alışverişe başlayabilirsiniz. İşte en iyi seçimlerimizden birkaçı: iPhone 13 Pro Max için OtterBox Defender Pro Kılıfı – Bu kılıf, en çok koruma elde […]

Shutter Symphony En İyi Kameralarla Anı Yakalayın

Elektronik Cihazlar 4 hafta önce

İçindekilerII. Anları yakalamak nelerdir?III. Anları yakalamak niçin önemlidir?IV. Anlamış olur iyi mi yakalanır?V. Daha iyi anları yakalamak için ipuçlarıVI. Anları yakalamak için araçlarII. Anları yakalamak nelerdir?Anları yakalamak nelerdir?IV. Anlamış olur iyi mi yakalanır?Daha iyi anları yakalamak için ipuçlarıII. Anları yakalamak nelerdir?Anları yakalarken kaçınılması ihtiyaç duyulan yanlışlarVIII. Yakaladığınız anları iyi mi paylaşabilirsiniz?IX. Anları yakalamanın yararları II. Anları yakalamak nelerdir? III. Anları yakalamak niçin önemlidir? IV. Anlamış olur iyi mi yakalanır? V. Daha iyi anları yakalamak için ipuçları VI. Anları yakalamak için araçlar VII. Anları yakalarken kaçınılması ihtiyaç duyulan yanlışlar VIII. Yakaladığınız anları iyi mi paylaşabilirsiniz? IX. Anları yakalamanın yararları Popüler Sorular Antet Özellikler Kamera – Sensör boyutu An – Çerçeveleme Fotoğrafçılık – Kompozisyon Kepenk – Hız Video – Çözünürlük II. Anları yakalamak nelerdir? Anları yakalamak, muayyen bir tarihi ve yeri bir resim, video ya da başka bir ortamda soruşturma sanatıdır. Bir anın özünü yakalamak ve onu gelecek nesiller için saklamakla ilgilidir. […]

Dizüstü Bilgisayar Lüksleri Modern Mobilite İçin 10 Olmazsa Olmaz Aksesuar

II. Dizüstü bilgisayar aksesuarlarının türleri Dizüstü bilgisayar çantaları ve kılıfları Monitör koruyucular Klavyeler ve fareler Yerleştirme istasyonları Harici durağan(durgun) diskler USB hub’ları Kulaklıklar ve hoparlörler Güç bankaları Yolculuk adaptörleri Dizüstü Bilgisayar Takıları Özellikler Dizüstü Bilgisayarlarda Olması Gerekenler Nakliyat çantası Monitör koruyucu USB şoför Kablosuz sıçan Harici durağan(durgun) disk Dizüstü Bilgisayar Lüks Ayakta emek verme masası Dizüstü bilgisayar soğutucu Taşınabilir projektör Bluetooth hoparlör Kulaklıklar Mobil Aksesuarlar Telefon kılıfı Monitör koruyucu USB şarj aleti Kablosuz kulaklıklar Güç bankası Teknoloji Takıları Zeki saat Fitness takip edeni Sanal gerçeklik başlığı E-okuyucu Dijital kamera II. Dizüstü bilgisayar aksesuarlarının türleri (*10*) Piyasada oldukca muhtelif dizüstü bilgisayar takıları mevcuttur ve her biri muayyen bir amaca hizmet etmek suretiyle tasarlanmıştır. En popüler dizüstü bilgisayar aksesuarlarından bazıları şunlardır: Nakliyat çantaları ve çantalar Monitör koruyucular Klavye kılıfları Sıçan altlıkları Güç adaptörleri USB hub’ları SD kart okuyucuları Harici durağan(durgun) diskler Yazıcılar Bu aksesuarların her biri dizüstü bilgisayar deneyiminizi bir halde iyileştirmeye […]

0 Yorum

Yorum Yaz

Rastgele